Welkom
Workshops
Kinderfeestjes
Agenda
Webwinkel
Fotogalerij
Over ons
Contact
Leuke links
Creabella
Maak het mooi!
Etagere van servies
Decopatchen
Zeepketting
Naambordje van fimoklei
Bonbons van fimoklei
Vilten sieraden
Vilten seizoenspoppetjes
Prikvilten
Etagere van servies

Etagères maken is een absolute hit!

Met een etagère ziet je tafel er gelijk gezellig en feestelijk uit. Je kunt er allerlei lekkere dingetjes op leggen, zoals koekjes, bonbons of soesjes. Naast zoetigheid misstaan hartige hapjes en tapa`s ook niet op een etagère. Vanaf nu organiseer je je eigen high tea!

Tijdens een workshop zoek je uit onze enorme voorraad verschillende bordjes,  kopjes enz. Dan kan het combineren beginnen! Lekker kitsch of toch liever wat strakker van stijl? Als je de ideale combinatie hebt gevonden, kan het stapelen en vast lijmen beginnen. We gebruiken speciale lijm zodat de etagere goed stevig wordt.Ons assortiment varieert maar bevat in ieder geval romantisch brocante servies en hip kleurrijk servies. Je maakt gegarandeerd iets leuks tijdens de workshop etagère maken!

Workshop bij jou thuis
De kosten van een workshop etagère maken zijn € 22,50* per persoon. Hiervoor maak je een etagere met 3 lagen. Wil je een grotere etagere maken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je betaalt dan € 2,50 per laag extra. 

Wanneer de afstand groter is dan 5 kilometer vanaf Deventer of Zwolle, dan bedragen de extra reiskosten 20 cent per kilometer voor de overige kilometers.


In de agenda kun je lezen wanneer wij deze workshop aanbieden. Het is natuurlijk mogelijk om je met een groep op te geven voor een zelf gekozen datum.


Kijk voor voorbeelden van etagères
bij Webwinkel - Etageres.
Door de Fotogalerij
 te bezichtigen krijg je een indruk van een workshop etagères maken.

* De genoemde prijzen zijn gebaseerd op een minimale groepsgrootte van 7 personen (minder deelnemers kan ook, maar dan valt de prijs per persoon hoger uit). Het benodigde materiaal is inbegrepen.

Enthousiast geworden? Boek een workshop!
 

WelkomWorkshopsKinderfeestjesAgendaWebwinkelFotogalerijOver onsContactLeuke links